Η μελισσοκομική Επιθεώρηση τώρα και σε ψηφιακή μορφή

Τα 30 χρόνια αδιάλειπτης έκδοσης της Μελισσοκομικής Επιθεώρησης αποκλειστικά σε έντυπη μορφή πέρασαν. Ήρθε ο καιρός για αλλαγές. Η Μελισσοκομική Επιθεώρηση ανακοινώνει την συνεργασία της με το μεγαλύτερο Ελληνικό ψηφιακό περίπτερο και βιβλιοπωλείο.

Πλέον η Μελισσοκομική Επιθεώρηση είναι διαθέσιμη μέσω της ReadPoint™ και σε ψηφιακή μορφή παγκοσμίως, δίνοντας τη δυνατότητα στους αναγνώστες να έχουν οποιαδήποτε στιγμή κοντά τους το αγαπημένο τους έντυπο, σε άριστη ανάλυση και με πολλές δυνατότητες.
Ενδεικτικά αναφέρουμε την εύκολη αρχειοθέτηση, την αναζήτηση με λέξεις κλειδιά την χρήση σελιδοδείκτη, την αποτύπωση σημειώσεων και όλα αυτά σε οποιαδήποτε οθόνη μέσω του υπολογιστή σας, του laptop, του tablet, του smartbook ή του κινητού σας τηλεφώνου σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

Η αποτύπωση του περιοδικού στην οθόνη διατηρεί το φυσικό της layout επιτρέποντάς σας να το ξεφυλλίσετε σαν να κρατάτε το πραγματικό έντυπο στο χέρι, αλλά ταυτόχρονα εμπεριέχει όλα τα δυναμικά χαρακτηριστικά που προσφέρει η τεχνολογία.
Μπορείτε πλέον να αποκτήσετε το περιοδικό γρηγορότερα από την έντυπη έκδοση αφού, με την αγορά μιας συνδρομής, η εφαρμογή αυτόματα σας παραδίδει το επόμενο τεύχος μόλις αυτό είναι διαθέσιμο (24 ώρες πριν την κυκλοφορία του) σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεστε.

Επιλέξαμε τη συνεργασία μας με τη ReadPoint™ λόγω της καινοτομίας που εισήγαγε στον χώρο, της δεκάχρονης εμπειρίας της, το εργονομικό αποτέλεσμα που παραδίδει, την ασφάλεια στις συναλλαγές που προσφέρει και την ποιότητα του ψηφιακού περιεχομένου.
Για να αποκτήσετε τη Μελισσοκομική Επιθεώρηση σε ψηφιακή μορφή θα χρειαστεί ένας τυπικός σύγχρονος υπολογιστής, με λειτουργικό σύστημα Windows 2000 ή νεότερο ή μία από τις συσκευές που προαναφέρθηκαν. Η φόρμα εγγραφής για το περιοδικό σε ηλεκτρονική μορφή είναι διαθέσιμη στο www.readpoint.gr αλλά και στην ανανεωμένη μας ιστοσελίδα www.melissokomikiepitheorisi.gr

Η συνδρομή για την ηλεκτρονική μορφή είναι σαφώς οικονομικότερη και ορίζεται στα 25€, τιμή στην οποία συμπεριλαμβάνονται και όλα τα τεύχη του 2016 δωρεάν.
Η έντυπη έκδοση συνεχίζει κανονικά με σταθερή την ετήσια συνδρομή στα 36 €.

Ευχόμαστε η κίνηση αυτή να βοηθήσει τους αναγνώστες μας με κλίση στη νέα τεχνολογία αλλά και τους νεοεισερχόμενους στον κλάδο της μελισσοκομίας.