Από το σεμινάριο Βασιλιτροφίας στην Κίσσαμο

Σεμινάριο ΒασιλιτροφίαςΣημαντικές πληροφορίες αποκόμισαν οι συμμετέχοντες μετά την ολοκλήρωση του 2ημερου σεμιναρίου Βασιλοτροφίας  στην Κίσσαμο. Πλήθος μελισσοκόμων συμμετείχαν από όλη την Κρήτη. Στο σεμινάριο συμμετείχαν και τυποποιητές, γεωπόνοι, γεωργικοί σύμβουλοι οι οποίοι μαζί με τους μελισσοκόμους  εξέφρασαν αλλά και απέστειλαν  τις ευχαριστίες τους στον ομότιμο καθηγητή κ.Θρασιβούλου και στους συνεργάτες του ΑΠΘ εργαστηρίου μελισσοκομίας, καθώς η κ.Λαζαρίδου είναι εξωτερικός συνεργάτης του ΑΠΘ για την προσπάθεια τους στην κατοχύρωση του Π.Ο.Π. ΠΕΥΚΟΘΥΜΑΡΟΜΕΛΟ ΚΡΗΤΗΣ (Προϊόν Ονομασίας Προέλευσης).

basilotrofia

Τη δεύτερη μέρα του σεμιναρίου καλωσόρισε τους συμμετέχοντες η αντιδήμαρχος Κισσάμου κ. Πατερομιχελάκη .Ο διοργανωτής του σεμιναρίου. Κ. Κυριακογιαννάκης τεχνολόγος γεωπόνος εκπαιδευόμενος σε θέματα Μελισσοκομίας ευχαρίστησε  το Δήμο Κισσάμου για την άψογη φιλοξενία, την εισηγήτρια κ. Λαζαρίδου και τους συνεργάτες του που στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία που είχε σαν στόχο τη βελτίωση των μελισσοκομικών χειρισμών για το βέλτιστο αποτέλεσμα στην παραγωγή των παραγωγών, αλλά και την ικανοποίηση από την επιμόρφωση συμμετεχόντων και διοργανωτών.

Λαζαρίδου Σεμινάριο Βασιλοτροφίας Κίσσαμος

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου λειτούργησε και Έκθεση μελισσοκομικών ειδών την οποία επισκέφτηκαν και παιδιά που βρέθηκαν στην Κίσσαμο εν όψη του 15ου μαθητικού πρωταθλήματος σκακιού Δυτικής Κρήτης.

Seminario vasilotrofias Kissamos